Farutex
 
Więcej niż foodservice
 
 
 

Jesteśmy dla Was! Wspieramy, działamy!

    • Poradnik delivery

Wskazówki dla lokali, które chcą świadczyć usługi na wynos i w dostawie.

Wprowadzone przez rząd nowe obostrzenia uniemożliwiają serwowanie dań stacjonarnie, a jedynie na wynos lub z dowozem. Przygotowaliśmy dla Ciebie kilka wskazówek, które pomogą Ci dostosować się do nowej sytuacji. Zapraszamy do lektury!

23 października weszły nowe obostrzenia dla polskiej gastronomii związane z sytuacją epidemiczną. Wiemy, że tak dynamicznie zmieniająca się sytuacja sprzyja nerwowym nastrojom i złym emocjom. W takiej atmosferze nietrudno przeoczyć detale w planowaniu wdrożenia nowych rozwiązań.

Jeśli już dziś masz dodatkowe pytania, jesteśmy tu dla Ciebie! Skontaktuj się z nami, pomożemy znaleźć kreatywny i szybki plan działania dla Twojej restauracji. Sprawdź też nasze dotychczasowe artykuły:

Napisz do nas na kontakt@farutex.pl lub skontaktuj się ze swoim opiekunem handlowym.