Farutex
 
Więcej niż foodservice
 
 
 
Redukcja białego wina w paście 450 g
Kod Farutex: T134:25677
 

Białe wino jest często używane do wydobywania świeżości w potrawach, z ostrą kwasowością i owocowym zapachem. CHEF SIGNATURE Redukcja białego wina będzie uzupełnieniem dań z owoców morza i jaśniejszego rodzaju mięs. W jednym opakowaniu CHEF SIGNATURE Redukcji białego wina w paście znajdziemy 7 litrów zredukowanego wina.
Zastosowanie / aplikacje:
- do sosów,
- do gulaszy i potrawek drobiowych oraz mięsnych a także rybnych,
- do hamburgerów rybnych i drobiowych,
- do dipów, do duszenia grzybów,
- do niektórych potraw z ziemniaków,
- do zup takich jak cebulowa czy niektóre zupy rybne.




Rodzaj magazynu: suchy
Marka: CHEF
  • Waga: 450 kg