Opis stanowiska
- profesjonalne doradztwo dla klientów w zakresie doboru produktów
- przygotowywanie i prowadzenie pokazów kulinarnych i warsztatów dla klientów oraz pracowników firmy
- współpraca wewnątrz firmy z zespołami sprzedaży, marketingu oraz zakupów
- planowanie i organizacja kalendarza studia kulinarnego Akademii Orientu
- opiniowanie produktów i wpływ na asortyment firmy
- śledzenie trendów i poszukiwanie nowości produktowych
- udział w różnorodnych projektach z branży HoReCa
Wymagania
- doświadczenie i wiedza z zakresu gastronomii znajomość kuchni azjatyckich
- kreatywność kulinarna i pasja do gotowania
- orientacja biznesowa
- wysoko rozwinięte umiejętności komunikacyjne i autoprezentacji
- inicjatywa i duża samodzielność
- gotowość do wyjazdów służbowych- pokazy w całej Polsce
Mile widziane
- doświadczenie na podobnym stanowisku
Oferujemy
- stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
- elastyczne godziny pracy
- niezbędne narzędzia pracy (telefon, laptop, samochód służbowy)
- pakiet benefitów: ubezpieczenie na życie, karta sportowa Multisport, prywatna opieka zdrowotna Medicover
- zniżki pracownicze na oferowane produkty
- szkolenia techniczne oraz produktowe
- współpracę z renomowanymi szefami kuchni
- możliwość wdrażania własnych inicjatyw i realny wpływ na rozwój firmy
- pracę z wykorzystaniem nowości produktowych oraz pełnego asortymentu Bidfood Farutex